mirek_p11, aż się boję tego postawienia pod ścianę. Albo przegląd w ASO (penie +500zł) albo remont silnika
2 awarie w 2 lata od zakupu i idziesz po nowa skodę?
Zwiń
X
-
2 awarie w 2 lata od zakupu i idziesz po nowa skodę?
Nowy bardzo ciekawy przepis wchodzi w życie?
Resort sprawiedliwości "uszczęśliwił" firmy obowiązkiem zwrotu gotówki za sprzęt dwukrotnie zepsuty w okresie gwarancji…
Jeśli to by zadziałało to...aż mi się wierzyć nie chce że tak będzie w tym "jednorazowym" świecie :roll:
-
-
Podrożeje.. albo wrócą stare czasy gdzie czas wprowadzenia na rynek był o wiele dłuższy... testy itd. Ale to wszystko i tak idzie w stronę podniesienia cen bo jak wypuszczą mało awaryjny produkt to go będą musieli drożej sprzedać, żeby wyjść na swoje..VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
nie rozumiem, czym się podniecacie przecież:
1. to tylko okres gwarancji
2. samochód nie zepsuł się cały - zepsuł się w nim element A, B, C, Z, ten trik stodowany był już dawno temu w sprzęcie komputerowym
ale to znakomity powód by podnieść ceny produktów.Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
-
Idiotyczny przepis. Uderzy tylko i wyłącznie w klienta, który będzie się bujał z zepsutym sprzętem.
Skończy się z jeżdżeniem co miesiąc do ASO z autkiem na gwarancji.
Haczy mi stacyjka - wymienimy; coś klima słabiej zdaje się chłodzi - wymienimy cały panel; Wie Pan co - przeczytałem na forum, że sprężynki mam z tyłu słabe - proszę zostawić auto, jutro wymienimy na mocniejsze; Niech Pan popatrzy, na reflektorze mam plamkę półcentymetrową - już zamawiam u producenta......
Tak było u mnie - od ręki i z uśmiechem. To się skończy.
Komentarz
-
Komentarz